> (Ne te gjitha dimenzionet , te gjitha shpimet) >SHpime per BUNARA & shpime PILOTA & shpime per NXEMJE GEOTERMALE si dhe shpime HORIZONTALE ETJ Tel.. 044/49 524 832 044/49 195 877 044/49 353 555 049 222 400 www.caja-company.com"/> > (Ne te gjitha dimenzionet , te gjitha shpimet) >SHpime per BUNARA & shpime PILOTA & shpime per NXEMJE GEOTERMALE si dhe shpime HORIZONTALE ETJ Tel.. 044/49 524 832 044/49 195 877 044/49 353 555 049 222 400 www.caja-company.com">
TREGU NUMËR NJË NË INTERNET
Postuar : 08.05.2016, Në orën: 09:06 | Raporto Keqpërdorim
Kjo shpallje është shikuar: 197 herë

Titulli : Bejme Hapjen e Bunarave

Çmimi : Me Marrëveshje

Kategoria : Shërbime Profesionale

Përshkrimi :
CAJA COMPANY BEJM HAPJEN E BUNARAV TE GJITHA TERENET

TE GJITHA DIMENZIONET ME GYPABETONIT DERI 40 METRA

ME GYPA PLASTIKES DERI 350 METRA 50 VJET GARANCION

NE TERENE TE FORTA (GURI) DHE TERENE TE BUTA (DHEU)

ME DIAMETER **140MM/ 175MM/ 200MM/ " deri 1M<<>>

(Ne te gjitha dimenzionet , te gjitha shpimet)

>SHpime per BUNARA & shpime PILOTA & shpime per NXEMJE GEOTERMALE si dhe shpime HORIZONTALE ETJTel..
044/49 524 832
044/49 195 877
044/49 353 555
049 222 400

www.caja-company.com

SHPALLJET TJERA