11 vjet burgim dhe 4,000 euro gjobë ndaj një personi në Gjakovë për grabitje në një bastore

1 muaj më parë 4

Gjykata Themelore në Gjakovë, ka shpall aktgjykim dënues ndaj të pandehurit B.N, për vepër penale “Grabitja”. Sipas një njoftimi për media, kryetari i trupit gjykues i Departamentit për Krime të Rënda, Sulltan Dobraj, pas mbajtës së shqyrtimit gjyqësor, të akuzuarin e shpalli fajtorë dhe i shqiptoi dënim me burgim në kohëzgjatje prej 11 vjet dhe […]

The post Ambasadori i Ukrainës në Beograd thotë se shteti i tij nuk e ndryshon qëndrimin për njohjen e Kosovës appeared first on GazetaBlic.

Lexo artikullin e plotë