11 vjet burgim personit që grabiti 2000 euro nga një bastore gjatë 2013-shit në Gjakovë

1 muaj më parë 4
Gjykata Themelore në Gjakovë ka shpallur aktgjykim dënues ndaj të pandehurit B.N., shtetas i Republikës së Kosovës, për vepër penale “Grabitja”. Kryetari i trupit gjykues i Departamentit për Krime të Rënda, Sulltan Dobraj, pas mbajtës së shqyrtimit gjyqësor, të akuzuarin e shpalli fajtor dhe i shqiptoi dënim me burgim në kohëzgjatje prej njëmbëdhjetë vjetësh dhe......
Lexo artikullin e plotë