29-vjeçarit në Aargau i konfiskohen dokumentet dhe targat e veturës luksoze

1 muaj më parë 31

Lars M.* ka në posedim një veturë Rolls-Royce Wraith dhe një Ferrari California, por që nuk mund t’i ngasë më.

Kjo pasi zyra e trafikut rrugor të kantonit Aargau ka tërhequr dokumentet e regjistrimit të automjeteve dhe targat e sipërmarrësit të ri.

Biznesmeni përdorte të njëjtin numër targash katërshifrore për të dyja automjetet. Arsyet e tërheqjes së targave dhe dokumenteve të regjistrimit nuk bëhen të ditura për arsye të mbrojtjes së të dhënave, sipas departamentit të trafikut rrugor. Sipas kësaj, megjithatë, mund të luajnë një rol, siç thuhet, arsye ligjore, sigurime apo financiare, shkruan Blick.

  1. nuk iu përgjigj kërkesës së gazetës. Megjithatë, bazuar në informacionet e disponueshme publikisht, mund të thuhen disa gjëra për marrëdhëniet e biznesit të 29-vjeçarit. Në vitin 2013, në moshën 17-vjeçare, ai themeloi kompaninë e tij të parë. Sipas regjistrit tregtar kantonal, kjo ofronte faqe interneti dhe shërbime marketingu, përcjell albinfo.ch.

Në vitin 2015 ai themeloi një GmbH me të njëjtin emër dhe më pas shpërndau sipërmarrjen e vetme. Zyra e regjistruar e GmbH ishte për një kohë të gjatë në Kështjellën madhështore Mühlenhof në Wohlen AG. Në pranverën e vitit 2022, u bë kalimi në Zug me efikasitet tatimor. Në adresën përkatëse janë të regjistruara gjithsej 97 shoqëri aktive.

Dekreti i Zyrës së Qarkullimit Rrugor Aargau do të hyjë në fuqi në mes të shtatorit. Sipërmarrësi i ri mund të bëjë ankesë me shkrim kundër kësaj brenda 30 ditësh, shkruan Blick.

The post 29-vjeçarit në Aargau i konfiskohen dokumentet dhe targat e veturës luksoze appeared first on Albinfo.

Lexo artikullin e plotë