85 infermierë të rinj nga dita e nesërme do të fillojnë punën QKUK

1 muaj më parë 6

85 infermierë të rinj nga dita e nesërme do të fillojnë punën në klinika të ndryshme të Qendrës Klinike dhe Universitare të Kosovës (QKUK).

Kjo është bërë e ditur nga Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar, shkruan Gazeta Shneta.

Sipas tyre, punësimi i infermierëve do të zbusë pjesërisht mungesën e infermierëve në klinikat e QKUK-së. Sot u bë edhe nënshkrimi i kontratave.

Me këtë rast, drejtori i përgjithshëm i ShSKUK-së, Elvir Azizi, infermierëve i’u  dëshiroi punë të mbarë, duke i  porositur ata, që në qendër të punës së tyre të kenë kujdesin ndaj pacientëve.

Nga 85 infermierët e pranuar së fundmi, 70 janë më kualifikim bachelor dhe 15 me shkollim të mesëm./Gazeta Shneta/

The post 85 infermierë të rinj nga dita e nesërme do të fillojnë punën QKUK appeared first on Gazeta Shneta.

Lexo artikullin e plotë