A e dini çfarë janë pikat e kuqe që shfaqen në lëkurë, mos guxoni t’i prekni

1 muaj më parë 7

Ka të ngjarë që, më shumë se një herë, të keni vënë re disa pika të kuqe në lëkurën tuaj. Ato shfaqen papritur dhe nuk zhduken më. Është e zakonshme që ne të shqetësohemi kur i shohim dhe kur shohim se nga një ditë në tjetrën shtohen më shumë. Ato përbëhen nga zgjerime të vogla […]

The post A e dini çfarë janë pikat e kuqe që shfaqen në lëkurë, mos guxoni t’i prekni appeared first on Revista Kosovarja.

Lexo artikullin e plotë