Avokati i Popullit shqyrton ankesën e veteranëve të UÇK-së për mospërfshirje në pagën minimale

1 muaj më parë 2

Avokati i Popullit, e ka shqyrtuar ankesën e OVL-UÇK ku këta të fundit në korrik kishin kërkuar që Avokati i Popullit Naim Qelaj t’i dërgoj komentet dhe opinionet e tij në Gjykatën Kushtetuese, pasi veteranët e UÇK-së nuk janë përfshirë në pagën minimale, që është miratuar se fundmi nga Kuvendi i Kosovës. Në vendimin e Avokatit të Popullit, thuhet se e ka vendosur si të pranueshme ankesën për...

Source

Lexo artikullin e plotë