Britani, punonjësit e aeroportit Gatwick paralajmërojnë greva të mëdha

1 muaj më parë 22
Rreth 230 punonjës në aeroportin Gatwick, aeroporti i dytë më i madh i Britanisë ka paralajmëruar 8 ditë grevë këtë muaj duke kërkuar rritje të pagave, tha sot sindikata Unite, duke paralajmëruar probleme me fluturimet gjatë sezonit të pikut të verës. Stafi tokësor, stafi i shërbimit të pasagjerëve dhe punonjës të tjerë në Gatwick po [...]

Read More...

Lexo artikullin e plotë