Diçka për mërgimtarët, një rrëfim prekës dhe disa këshilla miqësore

1 muaj më parë 2

E takova sot në Gjilan rastësisht një djalë 19 vjeçar ishte besoj. Më ndali dhe më pyeti në gjuhën e tij: ”A ka naj center”…dhe u stepa i thashë “Të lutem nuk po të kuptoj”. E pash që çalonte dhe e pyeta nga je:”Nga Gjermania”…po po mirë po nga cili vend. ”Nga Presheva”, mu përgjigj. I thashë po mirë pse nuk po flet shqip si duhet se as gjermanisht besa nuk je kah din. Ma bëri me duar se është në...

Source

Lexo artikullin e plotë