Dorëheqja Mehajt, ambasadori italian ka për të thënë diçka

1 muaj më parë 2

Ambasadori italian në Kosovë, Antonello De Riu, e ka falënderuar tashmë ish-ministrin e Mbrojtjes, Armend Mehaj për bashkëpunimin.

De Riu, theksoi se Mehaj e promovoi pa u lodhur procesin për sigurinë dhe mbrojtjen.

“E falënderoj Armend Mehaj, për punën dhe dedikimin gjatë mandatit si ministër i Mbrojtës i Kosovës. Ai promovoi pa u lodhur në procesin për sigurinë dhe mbrojtjen. Duke i uruar gjithë të mirat për përpjekjet e tij. Mirupafshim mik!”, shkroi De Riu.

Lexo artikullin e plotë