Dy libra të rinj të gazetarit dhe publicistit Safet Krivaça

1 muaj më parë 7

Libri “Ferri drejt varrezës masive shtjellon krimet serbe në Kosovë: Si u prenë shqiptarët në sharra cirkulare? Si u dogjën krushjanët të gjallë në stallë? Si u gjymtuan kufomat e shqiptarëve? Si u planifikua dhe ekzekutua kolona e Korishës? Si pësoi popullata shqiptare në Drenicë, në Malishevë e Rahovec? Si u qepën pa anestezion pacientët […]

The post Dy libra të rinj të gazetarit dhe publicistit Safet Krivaça appeared first on Revista Kosovarja.

Lexo artikullin e plotë