Farat e shalqirit shërojnë sëmundjen më të përhapur të momentit

1 muaj më parë 3

Shalqiri është një ndër përbërësit më të preferuar gjatë ditëve të nxehta. Nuk është vetëm shijshëm dhe freskues, por është edhe një pastrues shumë i mirë i trupit. Por, kur bie fjala te farat e shalqirit, të gjithë mëndojnë t’i hedhin menjëherë poshtë. Këto fara përmbajnë komponentë shumë të rëndësishëm si yndyrna, proteina dhe një […]

The post Farat e shalqirit shërojnë sëmundjen më të përhapur të momentit appeared first on Revista Kosovarja.

Lexo artikullin e plotë