FFK-ja dhe ArtMotion vazhdojnë partneritetin

1 muaj më parë 3
Federata e Futbollit e Kosovës dhe kompania ArtMotion vazhdojnë partneritetin e tyre të suksesshëm me nënshkrimin e kontratës së re për të drejtat televizive të ndeshjeve të futbollit. ArtMotion u shpall fituese në thirrjen publike të datës 11 korrik 2023 për të drejtat televizive. Përmes këtij procesi, ArtMotion ka siguruar të drejtat për të transmetuar ndeshjet e Albi Mall......
Lexo artikullin e plotë