Horrori në Bon Vivant- Si e vrau Andi Pajaziti shokun e Dukagjin Nikollajt

1 muaj më parë 3

Të premtën e 4 gushtit jeta e natës në lokalin Bon Vivant po zhvillohej normalisht edhe pse në një tavolinë kishte njerëz të armatosur. Në momentin kur do të futej brenda lokalit Andi Pajaziti i njohur me nofkën “Italiani” gjithçka do të ndryshonte.

Dukagjin Nikollaj një person me të kaluar të bujshme kriminale do t’ia bënte një ftesë Andit për të shkuar në tavolinën e tij. Nikollaj po shoqërohej nga Kastriot Ramadani dhe disa të tjerë.

Me t’ia bërë me shenjë Andi së bashku me Gëzim Zakutin afrohen dhe nisin një diskutim.

Detajet i gjeni në video:

Lexo artikullin e plotë