IBAS: I vetmi institucion vendor, në Ballkanin Perëndimor, që integrohet në SEPA

1 muaj më parë 2

Në sektorin e shërbimeve bankare, IBAS lanson edhe një shërbim të ri: SEPA (Single Euro Payments Area). IBAS, themeluar jashtë Evropës dhe duke operuar jashtë saj, është institucioni i vetëm vendor në Ballkanin Perëndimor që integrohet në SEPA.

Përmes këtij shërbimi, përdoruesit e IBAS mund të dërgojnë dhe pranojnë trasnferta ndërkombëtare brenda sekondave, me një kosto shumë të ulët.

SEPA përfshin një sërë identifikuesish të standardizuar, si IBAN (International Bank Account Number), që ndihmojnë në identifikimin e llogarive bankare. Këto standarde përmirësojnë sigurinë dhe saktësinë e transaksioneve bankare në Evropë. Tashmë cilido qytetar ose biznes i Kosovës mund të pajiset me IBAN të Anglisë dhe të pranojë ose dërgojë të holla në dhe mbi 5,000 banka të zonës ekonomike evropiane, brenda sekondash.

Individët: Tani të gjithë mërgimtarët që jetojë në vendet e Evropës, kanë mundësinë të dërgojnë para në Kosovë. Ky proces mundësohet nga bankat e juaja, duke zgjedhur transaksionin me SEPA, ju mund të dërgoni mjete në Kosovë për pak sekonda, me kosto shumë të ulët.

Bizneset: Përpos qytetarëve, kemi edhe bizneset të cilat operojnë në Kosovë dhe që importojnë mallra apo shërbime në vendet evropiane, që mund të përfitojnë nga ky shërbim dhe të bëjnë transferta ndërkombëtare të shpejta, me kosto të ulët, dhe të sigurta. Kostoja e transaksionit do të jetë vetëm 3 euro për çfarëdo shume.

IBAS ofron katërt (4) lloje të llogarive që përmbajnë shërbimin SEPA:

IBAS mbetet i përkushtuar për të ofruar zgjidhje bankare inovative dhe efikase për klientët e tij, krahas kësaj IBAS po ndikon edhe në zhvillimin ekonomik të vendit dhe më gjerë.

Website: https://www.ibas.world/

Instagram: https://instagram.com/ibas.world?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Facebook: https://www.facebook.com/ibas.world?mibextid=b06tZ0

LinkedIn:  https://www.linkedin.com/company/ibas-world/

Lexo artikullin e plotë