Kamping në Kepin e Rodonit

1 muaj më parë 2
Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste Kastrioti do të organizojë kamping dhe plazh. “Këtë̈ fundjavë 12-13 gusht ju ftojmë̈ të na bashkangjiteni në organizimin e radhës, kamping dhe plazh në një̈ nga vendet më interesante të Shqipërisë̈,......
Lexo artikullin e plotë