KEDS-i vendos 17 trafo të reja në daljen e Ponoshecit të Gjakovës

1 muaj më parë 2
Në komunën e Gjakovës së fundi ka përfunduar projekti madhor i daljes së Ponoshecit - një iniciativë e rëndësishme e KEDS-it me qëllim të përmirësimit të infrastrukturës energjetike dhe jetën e konsumatorëve tanë të asaj ane. Përmes njoftimit KEDS-i ka bërë të ditur se 17 transformatorë të rinj janë vendosur në daljen e Ponoshecit. "......
Lexo artikullin e plotë