Kim Kardashian paska pësuar një dëmtim prandaj ka munguar gjithë këto ditë!

1 muaj më parë 8
Kim Kardashian ka treguar në Instagram se ka pësuar një dëmtim në shpatull, prandaj dhe nuk ka qenë aktive prej disa ditësh. Ajo ka treguar se tani gjithçka ka kaluar dhe po ecën mirë. “Unë theva shpatullën time dhe për këtë arsye nuk kam mundur të frekuentoj palestrën për disa javë, por tani jam kthyer”, tha […]
Lexo artikullin e plotë