Kreu grabitje në një bastore në vitin 2013, gjakovari dënohet me 11 vite burg e 4000 euro gjobë

1 muaj më parë 1

Gjykata Themelore në Gjakovë ka marrë vendim të dënojë me 11 vite burgim dhe 4000 euro gjobë F.GJ i cili kishte kryer një grabitje në një bastore. “I pandehuri B. N., akuzohej se “me datën 09 qershor 2013, rreth orës 10:18 minuta, në Gjakovë, në bastoren sportive ‘’E.L.’’, ku ka punuar i dëmtuari F.P., tani i ndjerë, me përdorimin e forcës fizike ka sulmuar të dëmtuarin-tani të ndjerin dhe më pas...

Source

Lexo artikullin e plotë