Kuvendi në pritje të Kushtueses që Konventa për të Drejtat e Personave me Aftësi tё Kufizuar të bëhet pjesë e Kushtetutës

2 javë më parë 23

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur, Viktimat e Dhunës Seksuale të Luftës dhe Peticione, ka mbajtur tryezën e diskutimi mbi caktimin e prioriteteve me të cilat shteti duhet t’i përmbushë pas përfshirjes së Konventës për të Drejtat e Personave me Aftësi tё Kufizuar, në Kushtetutën e Republikës së Kosovës, raporton Ekonomia Online. Rektori i Universitetit të...

Source

Lexo artikullin e plotë