Martesa e keqe mund të dëmtojë seriozisht shëndetin

1 muaj më parë 8

Një studim i fundit tregon se jetëgjatësia e meshkujve mund të kërcënohet nga një ‘martesë e keqe’, kjo sipas studiuesve nga Shkolla e Shëndetit Publik në Universitetin e Tel Avivit. Në studimin e tyre tregohet se një martesë jo e mirë konsumon jetën e meshkujve më tepër sesa pirja e duhanit dhe se jetesa jo […]

The post Martesa e keqe mund të dëmtojë seriozisht shëndetin appeared first on Revista Kosovarja.

Lexo artikullin e plotë