Ministria e Pushtetit Lokal thotë se kryesuesi i kuvendit të Prishtinës është Kupina e jo Bajqinovci

1 muaj më parë 5

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal, ka sqaruar se kryesuesi i Kuvendit të Prishtinës është Fehmi Kupina dhe jo Pëllumb Bajqinovci. Në arsyetimin e MAPL-së thuhet se vendimi i mbledhjes së jashtëzakonshme me datë 21.07.2023 është në kundërshtim me procedurën e zgjedhjes së kryesuesit, pasi që Kuvendi i Kryeqytetit ligjërisht ka kryesues, andaj fillimisht duhet […]

The post Gashi për heqjen e masave: S’jam përfaqësuese e BE-së, po presim përgjigje appeared first on GazetaBlic.

Lexo artikullin e plotë