Modelet iPhone 15 Pro do të kenë kapacitete më të larta të memories

1 muaj më parë 12

Një gjë është e sigurte, e tërë linja iPhone 15 do të vijë me sensorë kamerash të përmirësuar duke prodhuar foto më cilësore në dritë të pakët. Apple prezantoi video ProRes në modelet “Pro” të iPhone me të paktën 256GB memorie kur solli iPhone 14 Pro dhe iPhone 14 Pro Max.

Tashmë raportohet se modeli bazë i iPhone 15 Pro do të jetë me 256GB memorie.

Nga ana tjetër modelet standard iPhone 15 pritet të kenë disa ndryshime nga USB-C tek Ishulli Dinamik, apo përmirësim i konfigurimit të kamerave.

Megjithatë pajisjet do të kenë kapacitetet e memories që kanë pasur edhe modelet iPhone 14. Ndërkaq modelet iPhone 15 Pro do të kenë materiale ndërtuese më cilësore prej titani, USB-C dhe një Buton të ri Aksioni.

Është raportuar se Apple gjithashtu do të rrisë kapacitet maksimale të modeleve iPhone nga 1TB në 2TB. Rritja e kapacitet të memories mund të bëhet me faktin se modelet e reja do të kushtojë deri në 200 dollarë më shumë.

Apple pritet të prezantojë iPhone 15 dhe iPhone 15 Pro muajin e ardhshëm, më 12-13 Shtator. Krahas tyre raportohet debutimi i Apple Watch Series 9 dhe Apple Watch Ultra 2. /PCWorld Albanian

The post Modelet iPhone 15 Pro do të kenë kapacitete më të larta të memories appeared first on PCWorld Albanian.

Lexo artikullin e plotë