Ndërron jetë ish-Rektor i UP-së, Zenel Kelmendi

1 muaj më parë 1

Ka ndërruar jetë Zenel Kelmendi, ish-Rektor i Universitetit të Prishtinës dhe një nga profesorët më të vjetër të Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës. Për vdekjen e tij ka njoftuar ish-ministri i Arsimit, Arsim Bajrami, i cili ka shkruar se ka pasur përgjegjësinë si prorektor dhe rektor të bashkëpunojë me profesorin Kelmendin në udhëheqjen e UP-së. Ai në këtë postim ka...

Source

Lexo artikullin e plotë