Në Kosovë shpeshherë ka përshkrim të panevojshëm antibiotikësh

1 muaj më parë 3
Personeli shëndetësor në Kosovë duhet të ketë me shumë kujdes në përshkrimin e disa antibiotikëve. Me një kërkesë të tillë ka dalë edhe vetë Agjencia e Kosovës për Produkte dhe Pajisje Medicinale ditë më parë. Mikrobiologët thonë për Radio Kosovën se shpeshherë ka përshkrim të panevojshëm të antibiotikëve në Kosovë. Agjencia......
Lexo artikullin e plotë