Newsline me Viol Xhafaj, (19/05/2023)

3 javë më parë 18
Edicionet informative në ABC News. Zhvillimet më të fundit të aktualitetit, politikës, kulturës, sportit, rajonit dhe botës do të vijnë tek ju për rreth 60 minuta. Temat kryesore e ditës do të zgjerohen gjithashtu përmes analistëve, apo ekspertëve të njohur në studio. Edicionet informative çdo ditë në ekranin e ABC News. [...]

Read More...

Lexo artikullin e plotë