Osmani dekreton guvernatorin e ri të BQK-së

1 muaj më parë 3
Presidentja Vjosa Osmani, pas vendimit të Kuvendit të Kosovës, ka dekretuar guvernatorin e ri të Bankës Qendrore, Ahmet Ismaili. Osmani ka uruar Ismailin për përzgjedhjen nga Kuvendi i Kosovës, duke i dëshiruar suksese në realizmin e detyrave dhe përgjegjësive, të cilat burojnë nga kjo pozitë e rëndësishme. Sipas presidentes Osmani, Kushtetuta, ligjet, integriteti dhe profesionalizmi duhet të......
Lexo artikullin e plotë