Osmani: Nuk ka maja që vajzat e Kosovës nuk mund t’i arrijnë

1 muaj më parë 1
Presidentja e Republikës së Kosovës Vjosa Osmani ka vizituar futbollistet e reja nga klubet “Prishtina” dhe “Brezovica”. Ajo gjatë ditës së sotme do ta përcjellë një ndeshje miqësore që do të realizohet mes këtyre dy......
Lexo artikullin e plotë