Papunësia dhe qiratë e larta po largojnë rininë, shumë të diplomuar lënë qytetet e mëdha në Kinë

1 muaj më parë 15
Një numër në rritje i të diplomuarve kinezë po largohen nga qytetet e mëdha të Kinës për t’u kthyer në vendlindjet e tyre për shkak të krizës në tregun e punës. Sipas mediave shtetërore kineze, gati gjysma e të diplomuarve tani po largohen nga mega-qytetet e Kinës për shkak të papunësisë brenda semestrit të parë [...]

Read More...

Lexo artikullin e plotë