Për disa muaj/ Hakerat kanë hyrë pa u vënë re në të dhënat e Komisionit Zgjedhor Britanik

1 muaj më parë 14
Për 15 muaj në vitin 2021 dhe vitin e kaluar, hakerët hynë në listat e votuesve në Britaninë e Madhe pa u vënë re, tha sot Komisioni Zgjedhor, duke shtuar se ishte një “sulm kompleks kibernetik”. “Aktorët armiqësorë” ishin në gjendje të aksesonin detajet e emrit dhe adresës së kujtdo në Mbretërinë e Bashkuar që [...]

Read More...

Lexo artikullin e plotë