Për tu transformuar si Barbie, Margot Robbie përdori 30 buzëkuqe, 48 paruke dhe shumë grim trupi

1 muaj më parë 9
Zhytja e plotë në Barbie Land nuk do të ishte e mundur pa Ivana Primorac, stilistja kryesore e flokëve dhe grimit të filmit. Sjellja në jetë e kukullës më të famshme në botë nuk është e lehtë, por me një sfond të gjerë filmik, Ivana ishte gati për këtë punë. Ivana, ekipi krijues, Greta Gerwig […]
Lexo artikullin e plotë