Policia pranon dy vetura donacion, do të shërbejnë për trajtimin e migrantëve të parregullt

1 muaj më parë 2

Policia e Kosovës ka pranuar si donacion dy automjete nga Organizata Ndërkombëtare për Migrim. Policia thotë se ky donacion ndihmon në rritjen e kapaciteteve të PK-së si dhe avancimin e menaxhimit të integruar të kufijve dhe zhvillimin e mekanizmave efikas për mbikëqyrjen e kufirit. Këto vetura do të shërbejnë per trajtimin e migrantëve të pa rregullt nga ana e Policisë Kufitare. Njoftimi i plotë...

Source

Lexo artikullin e plotë