Semi Jaupaj u jep fund aludimeve për krisjen e miqësisë me Bora Zemanin

1 muaj më parë 12

Rrjetet sociale shpesh krijojnë ‘tymnaja’ lidhur me raporte të ndryshme nisur nga interpretimet që bëhen. Me gjithë rastet kur supozimet e njerëzve kanë rezultuar të vërteta, ka shumë të tjera që mbetet aludime të nxituara dhe të gabuara. Çfarë ndodhi këtë herë? Ditët e fundit në mediat sociale ishte aluduar se miqësia mes Bora Zemanit […]

The post Semi Jaupaj u jep fund aludimeve për krisjen e miqësisë me Bora Zemanin appeared first on Revista Kosovarja.

Lexo artikullin e plotë