Shkoi për të peshkuar, kryetarja e qytetit amerikan nxjerr nga deti kokainë në vlerë prej një milion dollarë

1 muaj më parë 1
Kryetarja e qytetit Tampa në Florida, Jane Castor dhe familja e saj ishin duke peshkuar për gaforre dhe peshq jo shumë larg bregut, kur ajo peshkoi diçka: një pako me madhësinë e një mikrovale që përmbante 70 kilogramë kokainë me vlerë 1.1......
Lexo artikullin e plotë