Shoqëria Civile: Janë evidentuar shkelje ligjore në procesin e prokurimit të zgjerimit të rrugës Prishtinë-Podujevë

1 muaj më parë 2

Konsorciumi i organizatave të shoqërisë civile i përberë nga Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS), Instituti GAP dhe Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP), në kuadër të projektit: “Mbështetje për Shoqërinë Civile për të Rritur Mbikëqyrjen Publike dhe Llogaridhënien e Institucioneve Publike të Kosovës”, shpreh shqetësimin e thellë për shkeljet e njëpasnjëshme ligjore në procesin e...

Source

Lexo artikullin e plotë