“Vdiq e dënuara numër tre!”- “Fiqiretja nuk ka vdekur, por e kanë helmuar”- Zbardhen dëshmitë e shoqeve të qelisë së bashkëshortes së Mehmet Shehut: Atë ditë e kanë droguar dhe…

1 muaj më parë 4
AFRIM IMAJ/ E dënuar me procesin e fundgushtit të vitit 1983 me 25 vite heqje lirie, Fiqirete Shehu, gruaja e ish-Kryeministrit Mehmet Shehu, ndërroi jetë në burgun e Zejmenit në shtator të vitit ’88. Si gjithnjë në raste të tilla komanda e burgut merrte masa dhe bënte varrosjen në fshehtësi të plotë. Në përcjelljen e asaj
Lexo artikullin e plotë