Vjosa Osmani: Nuk ka maja që vajzat e Kosovës nuk mund ti arrijnë

1 muaj më parë 2

Presidentja e vendit, Vjosa Osmani gjatë ditës së sotme ka takuar futbollistet e reja të klubit të futbollit për femra ‘’Prishtina’’ dhe ‘’Brezovica’’. Përmes një video-live, Osmani ka thënë se ky takim po zhvillohet në kuadër të Muajit të Rinisë. Ajo ka inkurajuar të gjitha vajzat e Kosovës që të merren me Sport dhe aktivitete sportive.

Source

Lexo artikullin e plotë