Zoom kërkon të stafi i saj remote të kthehet në zyra

1 muaj më parë 10

Zoom, një kompani emri i së cilës është bërë sinonim i video bisedave ka lejuar shumë prej punonjësve të saj të punojnë nga shtëpia gjatë pandemisë ndërsa tashmë ka njoftuar stafin që punon në një distancë prej 50 miljesh të rikthehet në zyrat e kompanisë dy ditë në javë.

Besojmë se një qasje e strukturuar hibride, që do të thotë se punonjësit që janë afër zyrave duhet të jenë dy ditë në punë që të ndërveprojnë me ekipet e tyre, është më efektivja për Zoom,” tha kompania.

Sigurisht ekziston një ironi në këtë mes duke pasur në konsideratë sesa kritik është bërë Zoom për punën në distancë. Kompania ka pritur shumë të gjatë sesa emrat e mëdhenj të teknologjisë përpara si ti hapë rrugë një qasje hibride të punës.

Punonjësit e Google në SHBA filluan të punojnë 3 ditë në javë në zyrat e kompanisë që prej Prillit 2022. Edhe punonjësit e Apple duhet të bënin të njëjtën gjë ndërsa Elon Musk ka kundërshtuar fort punën nga shtëpia dhe me të marrë drejtimin e Twitter i dha fund asaj. /PCWorld Albanian

The post Zoom kërkon të stafi i saj remote të kthehet në zyra appeared first on PCWorld Albanian.

Lexo artikullin e plotë